Minit Vás žiada o súhlas s používaním Vašich údajov na nasledujúce účely:

Vaše osobné údaje budú spracované a informácie z vášho zariadenia (súbory cookie, jedinečné identifikátory a ďalšie údaje zariadenia) môžu byť uchovávané, používané a zdieľané s dodávateľmi tretích strán, prípadne používané konkrétne týmto webom alebo aplikáciou. Niektorí dodávatelia môžu spracúvať vaše osobné údaje na základe oprávneného záujmu, proti ktorému môžete vzniesť námietku pomocou možností nižšie. Súhlas môžete zrušiť prejdením na odkaz v dolnej časti tejto stránky alebo v našich pravidlách ochrany súkromia.

Technické cookies

Tieto cookies potrebujete pre správny chod webovej stránky. Obsahujú anonymizované informácie o Vaších výberoch

Analytické cookies

Pre vylepšenie naších služieb, využívame službu Google Analytics, ktorá odosiela anonymné informácie o Vašej návšteve a zbiera agregované dáta o zvyklostiach návštevníkov, vďaka ktorým denno denne vylepšujeme naše služby.

SK EN
O nás produkty Kvásková línia Predajne Minit novinky Pracovné ponuky Spolupráca Kontakt EÚ projekty

MINIT PINSA – Kvalita, ktorá sa stretáva s dokonalou chuťou

13.06.25 naspäť
MINIT PINSA margherita6

Prezentovaná ako „obláčiková pizza“, MINIT PINSA v sebe spája chrumkavú kôrku s neuveriteľne jemným a vláčnym vnútrom. Jej tajomstvo spočíva v precíznej kombinácii kvalitných surovín a dlhom procese fermentácie, ktorý zabezpečuje výnimočnú chuť a ľahkú stráviteľnosť.

Čo robí MINIT PINSA tak jedinečnou?

- Špeciálna zmes múk – Kombinácia pšeničnej, ryžovej a sójovej múky dodáva cestu správnu rovnováhu. Pšeničná múka poskytuje energiu, ryžová múka zaisťuje nadýchanosť a sójová múka, bohatá na bielkoviny, zlepšuje pevnosť a stráviteľnosť.

- Tradičný kvások a olivový olej – Cesto je obohatené o materský kvások, ktorý podporuje prirodzené kvasenie a rozvoj chutí. Olivový olej pridáva lahodnosť a jemnosť.

- Biga – je typ predkvasenia používaný v talianskom pečení. Pinsa sa vyrába predfermentovaním, tzv. biga, ktorá zaisťuje vytvorenie hustého, no ľahkého cesta s vysokou hydratáciou a zaručuje vláčnosť.

- Dlhá fermentácia – Celý proces výroby trvá až 36 hodín. Cesto prirodzene zreje, čo znamená výraznejšiu chuť, lepšiu stráviteľnosť a dokonalú textúru.

MINIT PINSA dokazuje, že kvalitné pečivo môže byť nielen lahodné, ale aj ľahké a výnimočné. Vychutnajte si autentickú atmosféru talianskej kuchyne s každým sústom!

#MINITPINSA #KvalitnePecivo #TalianskaKuchyna #Gastronomia #Inovacia #Pinsa

City 1

Pin Nájdite najbližšiu pekárničku

City 2
Navštívte nás na sociálnych médiách