Tradične, aj tento rok prichádzame s jarnou novinkou minitiek. Ochutnajte chrumkavý mini koláčik s nivovou náplňou už teraz. Vychutnajte obľúbenú príchuť syra niva s modrou pliesňou v kombinácii s nezameniteľným jemným cestom minitiek. Viete ako vznikol názov niva? Keďže Roquefort sa stal v polovici 20. storočia chráneným názvom, technológovi z mliekarne v Českom Krumlove napadlo "niva", pretože modrozelená farba syra mu pripomínala úrodnú lúku. Po procese homogenizácie, pasterizácie, syrenia a solenia Niva zreje v pivniciach pri stálej teplote 8-10°C a vlhkosti 95% počas 5 týždňov, a vďaka tomuto dôkladnému procesu výroby vznikne slaná, až jemne pikantná chuť syra, ktorú teraz môžete vychutnať v podobe obľúbených minitiek.Minitky nivové na našom webe: https://www.minitbakery.sk/produkt/minitky-nivove
Máte záujem o prácu v MINIT? Pošlite nám svoj životopis, ďakujeme.