Z najnovšieho článku v SME Čerství sa dozviete zaujímavé informácie o našom kváskovom chlebe OSKAR. "„Podľa tradičných receptúr sa chlieb pripravoval kváskovaním. Hoci načas ustúpilo do úzadia, dlhšie sme vnímali trend postupného návratu. Našu kváskovú líniu OSKAR vyrábame od roku 2020,“ ozrejmuje výkonný riaditeľ spoločnosti Minit Ladislav Ambrovics." (...) "Do vývoja sa intenzívne zapojili aj zamestnanci z výroby, najmä majster pekár Oskar s pomocou ďalších troch až štyroch kolegov. „Oskar u nás pracuje už 20 rokov a od začiatku stál pri vývoji celej kváskovej línie. Nevedeli sme si predstaviť lepšiu formu vďaky, než pomenovať celú líniu práve jeho menom,“ prezrádza výkonný riaditeľ. Viac si o zákulisí výroby OSKAR kváskových chlebov a histórii MINIT prečítajte v článku:
https://cerstvi.sme.sk/c/23190431/recepturu-na-chlieb-ladili-pol-roka-upiekli-vynimocnost.html
Máte záujem o prácu v MINIT? Pošlite nám svoj životopis, ďakujeme.