Unikátnou novinkou našich kváskových výrobkov je MINIT PINSA, prezývaná aj obláčiková pizza. Na povrchu má chrumkavú kôrku vďaka pečeniu v tradičnej pizza peci, a vo vnútri je veľmi mäkká a dokonale vláčna. Oproti tradičnej pizze sa MINIT PINSA vyznačuje 36-hodinovým výrobným procesom, jednoducho doprajeme cestu dostatočný čas na zrenie. Jedinečnú štruktúru jej cesta zabezpečuje prírodný kvások a vyššia hydratácia. Pri výrobe cesta sa používa viac vody ako obvykle, preto je cesto vláčnejšie, ľahšie a vzdušnejšie. Pridali sme aj náš prírodný kvások, čím získame jedinečnú ľahkú štruktúru a chuť. Pinsa cesto sa obkladá až po upečení, čím docielime čerstvosť ingrediencií.
Máte záujem o prácu v MINIT? Pošlite nám svoj životopis, ďakujeme.