Nové číslo MINIT INFO
S radosťou vám predstavujeme novinky z našej spoločnosti, ktoré odrážajú naše úsilie a odhodlanie neustále inovovať a zlepšovať našu ponuku. V najnovšom čísle MINIT info sa môžete ...
Family Day: zážitky, zábava a súdržnosť
Family Day je v MINIT už dlhoročná tradícia, keď si celé tímy našich zamestnancov so svojimi rodinami užijú spoločný deň plný zážitkov a zábavy....
Napísali o nás v SME Čerství
Z najnovšieho článku v SME Čerství sa dozviete zaujímavé informácie o našom kváskovom chlebe OSKAR....
Jarné číslo MINIT INFO
V aktuálnom čísle nášho MINIT INFA sa dočítate o našich novinkách pre franchise aj retail partnerov. ...
MINIT vo Forbes magazíne
V prestížnom magazíne Forbes sa zverejnil článok o rodinných firmách, o generačnej výmene a odovzdaní vedenie spoločnosti pod názvom Keď druhá generácia preberá štafetu. Rodinné fi...
Napísali o nás... v SME INDEX
Na SME Index nedávno vyšiel článok pod názvom "Stáli pred krachom. Firmy prezrádzajú svoj recept na prežitie kríz" z autorskej dielne Michaely Struhárovej....
Náš šampión za 2022
Pred viac ako 2 rokmi sme prišli na trh s unikátnou kváskovou líniou chlebov OSKAR, ktoré sú vyrobené podľa tradičnej receptúry. Sú jedinečné 27-hodinovou výrobou, dlhou trvácnosťo...
Článok v týždenníku ŽIVOT: Múka, voda, soľ... Mýty a legendy o chlebe a pečive
Nedávno sme mali u nás v MINIT milú návštevu. Novinár Vladimír Kampf z týždenníka Život sa porozprával s generálnym riaditeľom MINIT, p. Ladislavom Ambrovicsom. ...
Vianočné vydanie MINIT INFO
V tomto čísle môžete nájsť veľa zaujímavosti z nášho “zákulisia” kde tvoríme pekárenské zážitky....
Letné vydanie MINIT INFO
V tomto čísle sa venujeme ústrednej téme “Kvalita” a vnímanie tohto základného piliera nášho podnikania. ...
NOVINKA - VEGAN línia
Aj vy máte niekedy chuť si poriadne zahryznúť do slaných či sladkých koláčikov, ktoré rozvoniavajú všade naokolo? Verte či nie, už aj to je možné v plne vegánskom prevedení!...
Croissant day
Vedeli ste, že 30. január je Medzinárodný deň venovaný obľúbenému pečivu CROISSANT? Hoci croissant nie je pôvodne francúzske pečivo, začali ho vo francúzskych pekárňach vo veľkom p...
OSKAR kvásková línia
Remeselné pečenie chleba je plné tradícií, za ktorými stoja pracovití ľudia. Za naším príbehom stojí Oskar, majster pekár – skutočný znalec a odborný garant vo svojom remesle, s dl...